Afgelopen maand hebben we met een aantal personen 2 avonden kleding uitgezocht. Dit waren enerverende, maar gezellige avonden. We hebben veel kleding ontvangen, maar uitzoeken was wel nodig. De kleding hebben we gesorteerd op dames-, heren-, kinder- en babykleding en dan weer onderverdeeld in rokken, broeken, truien en vesten enzovoorts.

Speciaal voor een gezin, waarvan 2 dochters zwanger zijn, hebben we zakken gevuld met babykleding.
Volgende week maandagochtend 9 maart, hopen Marcel en Gert te vertrekken naar Oekraïne. Zij maken een tussenstop in Warschau, waar zij overnachten. Dinsdagochtend reizen ze dan weer verder naar Oekraïne. Afhankelijk van de wachttijd bij de grens, hopen ze in de avond aan te komen in Zythomir.
We hopen en bidden voor een goede reis en dat zij veilig aan mogen komen.

We proberen volgende week dagelijks, afhankelijk van internet, te bloggen, zodat u de reis kunt volgen. Leest u mee! Donaties/giften voor onze stichting zijn nog steeds welkom!

Ook financiëren wij het zomerkamp. Het organiseren van deze activiteiten kost geld. De kosten zijn ongeveer 20 euro per kind voor de hele week. Voor ons is dit een klein bedrag, maar voor de mensen in Oekraïne niet. We streven ernaar om zo veel mogelijk kinderen een onvergetelijke vakantieweek te kunnen geven. Helpt u mee?