Om 00.30 uur vannacht zijn Marcel en Gert, na een voorspoedige reis, weer veilig thuisgekomen. Ze hebben een enerverende week achter de rug. Bij de grenzen ging het dit keer voorspoedig. Met 1,5 uur waren ze beide grenzen over. Aan de Poolse kant waren ze wat strenger. Ze werden 2 x getemperatuurd en ze moesten een formulier invullen waar ze geweest waren en waar ze naar toe gingen. Op de weg was al te merken dat er maatregelen waren genomen i.v.m. het coronavirus. Gelukkig konden zij het land nog uit, vandaag (14 maart) zijn grenzen met Polen voor buitenlanders, echt gesloten. 

Ze hebben een goede tijd gehad in Oekraine. Het is zo nodig dat er hulp geboden wordt. Wat zijn wij rijk bedeeld. Het is ook een Bijbelse opdracht: oog hebben voor het zwakke.

 

Als stichting gaan we ons nu richten op het kamp dat deze zomer in de kerkelijke gemeente van Reya georganiseerd wordt. Op onze website kunt u meer informatie lezen hierover. Helpt u mee? Het is zo belangrijk dat ook Gods Woord open mag gaan deze week.

Ook financiëren wij het zomerkamp. Het organiseren van deze activiteiten kost geld. De kosten zijn ongeveer 20 euro per kind voor de hele week. Voor ons is dit een klein bedrag, maar voor de mensen in Oekraïne niet. We streven ernaar om zo veel mogelijk kinderen een onvergetelijke vakantieweek te kunnen geven. Helpt u mee?